PERSONAL
BASKETBALL
TRAINING
ACADEMY

open-menu

Hard Work.

Programi Play Video

Naša misija

Misija Personal Basketball Traning Academy (PBTA) je da izvuče košarkaški i ljudski maksimum iz svakog igrača koji postane deo našeg programa. Nastojimo da pomažemo igračima da za što kraći period dostignu tehnički, taktički, i fizički nivo za bavljenje vrhunskim sportom. Takođe, pokušavamo da ukažemo igračima i na negativne strane profesionalnog sporta i načine kako da izbegnu iskušenja koja sa sobom nosi profesionalni sport i izvuku iz njega ono najbolje za sebe i svoje bližnje.

Naša praksa

Ono što naš program čini jedinstvenim jeste individualni razvoj košarkaša. Igrač na treningu ima individualnog trenera za košarku, dva individualna trenera za teretanu i individualnog trenera za atletiku. Za svakog igrača se zasebno kreira trening, a u skladu sa našim mišljenjem koji tip igrača je dobar za profesionalan sport.

Lokacija

Program se odvija u Srbiji, zemlji koja se nalazi u Evropi i koja je tradicionalno poznata u celom svetu kao jedna od zemalja sa najvećim svetskim uspesima u košarci. Takođe, Srbija se može pohvaliti i vrlo kvalitetnom košarkaškom školom. Tačna lokacija gde se odvija program je jedan deo Beograda, glavnog grada Srbije. Naš deo grada je pogodan za miran sportski život, a sa druge strane uživa sve prednosti velikog urbanog centra budući da je veoma blizu njega.

Ostali uslovi

Pored kvalitetnog, jedinstvenog treninga, naši igrači takođe imaju i ostale uslove prilagođene cilju da se što brže napreduju.Igrači su smešteni u apartmanima gde žive sami ili dele apartman sa još jednim igračem. Takođe, fleksibilni smo i prilagodljivi za svaku vrstu dogovora (postoji mogućnost da roditelji ili partneri dođu i borave sa igračem za vreme trajanja programa). Svaki igrač dobija program ishrane. Međutim, on može sam da izabere šta želi da jede ili voli da jede trudeći se da poštuje osnovne principe zadatog plana zdrave ishrane.

Personal Basketball Training Academy činjenice

Pogledajte još vesti

Highlights

Najnoviji događaji Personal Basketball Treaining Academy uhvaćeni okom kamere.

Idi na Galeriju
 1. Video Testimonials
  Video icon
  pusti video
 2. Video icon
  pusti video
 3. Image icon
  pogledaj kolekciju
 4. Image icon
  pogledaj kolekciju
 5. Image icon
  pogledaj kolekciju
 6. Image icon
  pogledaj kolekciju

Rezerviši svoje mesto u Akademiji sada!

Prihvati