PERSONAL
BASKETBALL
TRAINING
ACADEMY

open-menu

Košarkaški Kamp

Košarkaški Kamp

Personal Basketball Training Academy je košarkaški program za individualno usavršavanje košarkaša i košarašica. Naši treneri su vrhunski eksperti iz Srbije koji rade vec dugo u zemlji i inostranstvu na razvoju tehnike, snage i skočnosti košarkaša raznih uzrasta i nivoa.


Kroz našu Akademiju imali smo priliku da izgradimo veliki broj mladih i seniorskih representativaca različitih Evropskih zemalja. Mi nismo košarkaški klub. Mi pomažemo klubovima dodatnim radom da njihovi igrači postanu bolji.

Naša baza gde radimo dugo godina uglavnom sa strancima je u Obrenovcu. Igraci iz raznih delova sveta dolaze kod nas u toku cele godine a od Juna ove godine usled velikog interesovanja za naš program od strane Beogradjana odlučili smo da našu uslugu pružimo i svim Beogradjanima u srcu Beograda kod Ušce Šoping centra.

Kada dodjete na prvom treningu procenjujemo Vase individualne kvalitete i nedostatke i za svakog igrača trening koncipiramo individualno. Procenjujemo za svakog igrača koliko ce biti visok, kakvu ce konstituciju imati kada prodje pubertet i svakog učimo pokrete igrača koji su sa sličnom konstitucijom dominirali u profesionalnoj košarci.

Naš rad otpočećemo sa letnjim košarkaškim kampom

OD 27-31 JUNA SU BESPLATNA 4 DANA KAMPA GDE SE MOŽEMO UPOZNATI MI SA VAMA A VI SA NAŠIM RADOM

Posle besplatnog dela kamp se nastavlja pod sledećim uslovima

Trajanje kampa je od 1 Jula do 31 Avgusta 6 dana nedeljno. Od ponedeljka do Subote. Nedelja je slobodna.

Lokacija je 5 minuta hoda od Ušće Šoping Centra. Kada se prijavite objasnicemo detaljno kako da dodjete.

Treninzi se održavaju 6 puta nedeljno izmedju 19h-21:30h u celom periodu od 1.Jula do 31 Avgusta . Igrači će biti rasporedjeni u grupe. Neki će trenirati manje neki više a sve zavisi od naše odluke i u skladu sa motivisanošću, energijom, uzrastom i željom Vas igrača i roditelja. Problem kratkih kampova je što traju kratko a deca treba da treniraju svakodnevno i konstantno da bi dostigli svoj vrhunac. Mi želimo da deca posle leta budu puno bolja. Želimo da iskoristimo svi zajedno celo leto za napredak pa smo odlučili da cene budu:

10 Eura dnevno. Plaćanje je pre ili posle svakog treninga. Ovde možete birati koliko dana želite. Možete uklopiti broj dana treninga sa Vašim odmorom, obavezama u klubovima Vaše dece i finansijskim mogućnostima. Ukoliko odlučite da trenirate dva meseca bez limita cena je 300 Eura za dva meseca.

Mi Vam predlažemo da se prijavite za besplatan kamp od 27-31 Juna. Ta četiri dana možete se upoznati sa našim radom besplatno i ukoliko Vam se dopada naš rad možete nastaviti sa radom: Broj telefona za prijave je +381 628 681 525 . Možete i pozvati da se informišete a najbolje je da pustite sms sa imenom prezimenom i godistem i mi Vam javljamo tačno vreme i adresu. U poruci možete napisati za besplatan kamp ili nam napišite Vase zelje od gore predloženih mogućnosti. Možete i pozvati. Ukoliko se ne javimo odmah pozvaćemo Vas posle zavrsenih treninga.

U prošlosti za naše igrače su bili zainteresovani najveći Evropski klubovi, najbolje Evropske košarkaške agencije kao i agenti za razne Univeritete. Naša filosofija je da igrač treba da se skoncentriše na rad i napredak i kada počne sa dominacijom uvek ćemo takve igraČe predložiti važnim ljudima iz košarke da dodju i vide takvog igrača uživo.

Posle kampa nastavljamo sa daljim radom tokom cele godine.

Od Septembra do kraja Juna organizujemo svakodnevni rad na tehnici snazi i skočnosti. Treninzi se održavaju pre škole i posle škole kao dopuna postojećih treninga u Vašim klubovima. Limitiran broj igrača za sezonu je 30.

Lokacija je takodje 5 minuta hoda od Ušće Šoping Centra na istoj lokaciji gde i letnji kamp. Nivo znanja i uzrast nisu bitni, imamo iskustva sa raznim nivoima znanja i uzrasta košarkaša i košarkašica.

Neki igrači u toku letnjeg perioda mozda zarade besplatne treninge cele godine ukoliko talentom pokažu da su vredni ulaganja našeg znanja i vremena.

Za ostale igrače cene su:

300 Eura 6 dana nedeljno (26 treninga mesečno po sat i po minimum) - termini pre i posle škole
150 Eura 3 dana nedeljno (12 treninga mesečno po sat i po minimum) - termini pre i posle škole
100 Eura 2 dana nedeljno ( 8 treninga mesečno po sat i po minimum) - termini pre i posle škole
75 eura škola košarke za uzrast od prvog do četvrtog razreda večernji termini

Prijava na broj telefona je +381 628 681 525 Goran.

Pogledajte slike neke od nasih reprezentativaca i slike sa ranijih kampova uopste:

videoPlaceholder
play video
PBTA Serbia video: